Thursday, March 26, 2015

Ayuh! Lock Posisi Anda Sekarang!.




"Sudah Sampai Masanya Kita Ubah Cara Kita Berbisnes Di Era Globalisasi Ini!"


TIDAK LAMA LAGI... 
Satu Model Bisnes Online Terbaru Yang UNIK & TERHEBAT ABAD INI 
Yang Bakal Akan MENGGEGARKAN Industri Bisnes Online, Network Marketing, 
Business Opportunity dan Home Base Business Di MALAYSIA..





Ia Tidak Akan Direalisasi TANPA BERTINDAK!
Ayuh! Lock Posisi Anda Sekarang!.

Saturday, July 19, 2014

OMEGA GUARD SHAKLEE



Omega 3 adalah asid lemak penting yang mengandungi EPA dan DHA yang sangat penting untuk perkembangan memori dan menajamkan minda. Namun tubuh manusia tidak boleh menghasilkan EPA dan DHA ini dan kita perlu mendapatkan sumber EPA dan DHA dari sumber makanan dan juga supplement. 

Sumber EPA dan DHA yang terbaik adalah dari haiwan seperti ikan berbanding tumbuh-tumbuhan yang sukar ditukarkan oleh enzim tubuh.

Tahap enzim tubuh yang bagus dapat memproses kesemua EPA, DHA, ALA dan lain-lain yang lagi yang terkandung dalam Omega 3 dengan maksima. Tak guna juga kita ambil makanan yang tinggi kandunga DHA, EPA dan lain-lain kalau enzim tubuh tidak berfungsi dengan baik.

Jadi amat penting pastikan tubuh dalam keadaan sihat supaya kesemua zat dan nutrien dari makanan dapat diserap dengan baik.


Kelebihan Omega 3 dalam Omega Guard Shaklee

1. Minyak Omega 3 dalam Omega Guard Shaklee diesktrak dari ikan laut dalam dan berair sejuk 
   (sardin, mackerel, herring dan anchovies)

2. Tidak dihasilkan dari minyak hati ikan yang mengandungi toksik. 

3. Omega 3  dalam Omega Guard Shaklee mengandungi 3 kali lebih tumpat dari ketumpatan minyak 
    hati ikan.

4. Sangat berbeza daripada produk omega 3 di pasaran kerana Omega Guard Shaklee satu-satunya 
    minyak ikan omega 3 paling tulen, lengkap dengan 7 jenis asid  lemak omega 3 semulajadi termasuk
    EPA, DHA dan ALA.

5. 1 kapsul Omega Guard Shaklee membekalkan 905mg asid lemak omega 3, EPA dan DHA.

6. Omega Guard Shaklee dihasilkan daripada kaedah ultratulen bergred farmaseutikal berteknologi 
    terkini

7. Kaedah utlratulen adalah proses penyulingan proprietari 3 molekul untuk mengektrask omega 3 
    yang tulen dan menyingkirkan bahan berbahaya seperti plumbum, merkuri, arsenik, kadmium, 
    dioksin, dan PCB.


Siapa yang memerlukan Omega Guard ini...

1. Warga Emas
2. Pesakit Jantung
3. Wanita
4. Wanita yang telah melahirkan anak
5. Pesakit darah tinggi
6. Orang yang selalu lupa
7. Kanak-kanak berusia 1 tahun dan ke atas
8. Pelajar
9. Ibu menyusu
10. Ibu Hamil
11. Orang yang mementingkan tahap kesihatan yang bagus   


Berikut adalah kelebihan Omega Guard Shaklee:-

1.  Omega 3 mengimbangi perubahan dan kepekatan hormon PMS wanita
2.  Melicinkan kulit dan kelihatan kemerah-merahan
3.  Mencegah salur darah dari tersumbat
4.  Omega 3 dapat mengelakkan strok
5.  Mengekalkan tekanan normal darah
6.  Membantu mengurangkan ketegangan urat leher
7.  Mengurangkan sakit kepala
8.  Merendahkan kolestrol
9.  Omega 3 dapat mencegah pembekuan darah dalam badan
10. Kekalkan tahap kesihatan trigliserida dan kolestrol LDL
11. Mengawal masalah obesiti
12. Mengurangkan risiko penyakit jantung
13. Sangat bagus untuk ibu hamil - membantu tumbesaran dan perkembangan 
      otak janin
14. Meningkatkan perkembangangan memori janin dan kanak-kanak
15. Meningkatkan sistem imun tubuh dan sangat bagus untuk kesihatan kanak-kanak
16. Membantu menyihatkan paru-paru
17. Omega 3 juga boleh memperbaiki masalah alahan kulit seperti eczema, psoriasis, dll
18. Mengurangkan demam hay, bronkitis, penyakit lelah, hepatitis, SLE 
      (lupus erythematosus)
19. Omega 3 juga membantu memperbaiki penyakit buah pinggang
20. Membantu menentang kanser paru-paru, payudara, kanser prostat dan kanser kolon.
21. Membantu meningkatkan kesihatan hati selepas pembedahan
22. Membantu pankreas pesakit kanser berfungsi dengan lebih baik 
23. Memelihara fungsi-fungsi sendi
24. Mencegah penyakit gout

Selain itu, Omega 3 yang tekandung dalam Omega Guard Shaklee membantu memperbaiki masalah berkaitan otak sepert:-

- Mencegah insomnia
- Mengurangkan tekanan emosi
- Mengurangkan kemurungan dan kebimbangan
- Membantu memperbaiki masalah autism
- Membantu memperbaiki masalah kanak-kanak hyperactive
- Mengurangkan masalah schizophrenia
- Mengurangkan masalah lupa pada wanita yang telah melahirkan anak

kredit to: w3.sihatmacamyaya.




Sms/whatsApp: 019-337 0831 |emel: bayuflora@gmail.com  |
ID Shaklee: 989807| fb: Anjungpesona Corner

** Semua testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi di sini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar perubatan. 


Raya Special Package!!

Raya dah tak lama.. Time raya ni mesti byk makanan berminyak dan berlemak kan. Jgn x tau..makanan kita ni memang punca penyakit obesiti, kolestrol, jantung dsb semakin meningkat di Malaysia.  Tapi sangat sedapkan...ermmm....rugi-rugi kalau x menjamah...dah la setahun sekali boleh jumpa hidangan yang best2....


Pakej seperti dalam gambar di atas sangat sesuai diambil di musim perayaan ni. Jangan biarkan lelemak daripada lemang, rendang, lodeh dan pelbagai lagi juadah raya itu menguasai diri anda. Hehe... Boleh nak makan, tapi kena la control juga.. Sebulan berpuasa, jaga makan. Tiba-tiba datang raya, terkam semua makanan berlemak tu... Terkezut badan kan..

Jom sayangi diri kita dengan pengambilan suplemen berkualiti.  Dah tau, xkan nak buat xtau je kan. Raya x kan nak mkn sup sayur je..hehe..apa kata ambil langkah berjaga-jaga dgn pengambilan suplemen yg disyorkan:  Fungsi setiap vitamin dlm pakej ini:

Herblax - detox usus drp toksik 
Lecithin - membakar lemak
Alfalfa - bertindak sbg fiber membuang lemak keluar dr bdn
Garlic - membantu turunkan paras kolestrol

Harga tentunya mampu milik.   Jom ....  ORDER ONLINE PAKEJ RAYA

 Bagi yang nak lagi berbudget...jom kat sini..  Set Budget Pakej Raya


Sms/whatsApp: 019-337 0831 |
emel: bayuflora@gmail.com  |
ID Shaklee: 989807|
pages: Anjungpesona Corner


** Semua testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi di sini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar perubatan.


Saturday, July 5, 2014

Testimoni Vivix


Jika Berminat ....

Vivix=antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi. 

Revolusi Terbaru dari Shaklee
Vivix® Minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol.
Vivix® mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol. Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi. 
Bahan-bahan utamanya telah diuji secara klinikal dan ianya eksklusif untuk Shaklee.

Wah...jom layan promosi vivix bulan Julai ni...erm..berbaloi-baloi..




10 KEBAIKAN VIVIX
1) Menggalak penuaan yg sihat – awet muda dan anti-penuaan
2) Membantu mengelakan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius
3) Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung
4) Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis
5) Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf
6) Mengurangkan insiden bg penyakit nyanyuk
7) Membantu dlm proses penurunan berat badan
8) Menyokong kesihatan mata
9) Meningkatkan kesihatan imum badan
10) Menggalakan kesihatan keseluruhan


Memperbaiki DNA. Setiap hari, tubuh kita mengalami kerosakan DNA (salah satunya akibat radikal bebas) yang menyebabkan proses penuaan terjadi begitu cepat. Vivix membantu melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh kita dan melambatkan proses tersebut.Vivix sesuai diambil oleh mereka yang selesai menjalani rawatan pemulihan kanser, misalnya kimoterapi, bagi mengembalikan sel tubuhnya kepada keadaan asal.

Memperbaiki tenaga sel. Semakin tubuh kita terdedah kepada penuaan, semakin cepat sel tubuh kita kehilangan tenaga. Ini akan menurunkan fungsi sel. Vivix membantu menguatkan sel tubuh.

Membantu meningkatkan fungsi otak, kardiovaskular, imuniti dan sendi. Semakin tua, semakin kita rasa sakit sana sini, ingatan pun makin pudar. Vivix membantu mengembalikan keremajaan.




Vivix telah terbukti menyelesaikan masalah penyakit2 serius, antaranya :
• Diabetes
• Kolestrol tinggi
• Penyakit Kardiovaskular (Jantung)
• Tekanan Darah Tinggi
• Alzheimer atau nyanyuk
• Arthritis, Osteoporosis, Masalah sendi dan tulang
• Gout
• Letih
• Metabolisme badan RENDAH (antara sebab sukar turun berat badan)
• Masalah kulit dan bintik penuaan (kedut)
• Kanser dan tumor
• Katarak dan masalah mata
• Masalah saraf
• Lemah imun tahan daya badan - lambat sembuh

Di kala usia meningkat ini, pengambilan pelbagai jenis ubat atau vitamin menjadi sangat sukar. TETAPI, anda hanya perlukan 1 SUDU TEH VIVIX sahaja sehari. Mudah sahaja kan.

Kandungan VIVIX adalah 10 kali ganda lebih kuat daripada resveratrol dalam memperlahankan pembentukan Protein AGE.

                                                           JOM ORDER ONLINE DI SINI

Adakah paras kolesterol anda tinggi ?

Phytocol_ST™

Dianggarkan bahawa satu daripada tiga orang dewasa di Malaysia mempunyai paras kolesterol yang tinggi. Paras kolesterol yang tinggi ialah salah satu faktor risiko utama penyakit jantung, dan antara cara terbaik untuk merendahkan risiko anda adalah dengan mengurangkan kolesterol keseluruhan serta kolesterol LDL (“tidak baik”).

Kajian telah membuktikan bahawa bahan-bahan semula jadi yang dipanggil sterol dan stanol tumbuhan dalam pemakanan yang seimbang dapat membantu mengurangkan paras kolesterol LDL dengan ketara. Sterol dan stanol wujud secara semula jadi dalam tumbuhan-tumbuhan, buah-buahan, sayur-sayuran dan produk bijirin. Dengan struktur yang sama seperti kolesterol, sterol dan stanol akan bersaing dan mengalahkan kolesterol untuk penyerapan dalam usus. Oleh itu, ia dapat mengurangkan paras kolesterol dalam tubuh dengan berkesan dan ia bertindak secara semula jadi untuk merendahkan paras kolesterol.


Phytocol-ST™ ialah rumusan proprietari yang dapat 

a)  Menghalang penyerapan kolesterol oleh tubuh.
b)  Mengandungi bahan-bahan yang terbukti secara klinikal, dan disokong oleh lebih 80 kajian, 
c)  Berkesan untuk merendahkan paras kolesterol LDL secara semula jadi.
d)  Dirumus daripada campuran sterol & stanol yang kaya dengan manfaat kesihatan.
e)  Membekalkan 2,000 mg sterol & stanol tumbuhan setiap hari, mengikut saranan Institut Kesihatan 
     Kebangsaan (NIH).








Sms/whatsApp: 019-337 0831 |emel: bayuflora@gmail.com  |
ID Shaklee: 989807| fb: Anjungpesona Corner

** Semua testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi di sini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar perubatan. 

Wednesday, July 2, 2014

Set Kecantikan Kulit & Alahan Kulit

Jerawat di badan? Oh tidak!!!!!  Kengkadang merimaskan...betul tak? walaupun x nampak tapi rasa tu membuatkan tuan badan tidak selesa...
Jika orang tanya apakah vitamin yang membantu mengatasi masalah ini ialah saya akan sarankan beberapa vitamin antibodi seperti Vitamin C Shaklee, Vitamin E Complex Shaklee, Garlic Shaklee, Nutriferon dan GLA Complex Shaklee.
Ke semua vitamin ini sangat membantu untuk kulit yang sihat. Bagi mengatasi masalah tompok hitam, biasanya sabun scrub adalah antara cara untuk menyingkirkan sel mati tersebut dari badan. Walaupun begitu pengambilan ESP Shaklee sangat membantu untuk penghasilan sel baru dalam menggantikan sel yang telah mati.
Walaupun begitu, saya tetap sarankan mereka yang ada masalah jerawat dibelakang badan menggunakan sabun mandi yang sesuai dengan kulit anda. Tidak boleh terlalu bergantung pada satu jenis sabun. Paling utama perlu ada sabun anti bakteria. Adakala ia berpunca sebab badan kita senang berpeluh maka sabun anti bakteria membantu untuk memastikan kulit kita sentiasa sihat dan seimbang.
Paling utama mandi 2-3 kali sehari sangat penting!
Supaya badan kita sihat...



Berminat untuk dapatkan suplement Shaklee...


Sms/whatsApp: 019-337 0831 |
emel: bayuflora@gmail.com  |
ID Shaklee: 989807|
pages: Anjungpesona Corner
** Semua testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi di sini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar perubatan.

Set Penyusuan Shaklee Paling Popular

Ibu-ibu yang menyusukan anak mereka perlu tahu konsep asas penyusuan.
Paling utama si ibu perlu memastikan pengambilan makanan yang seimbang dan air yang mencukupi. Biasa saya sarankan ibu yang menyusu dan ingin mengambil  Set Penyusuan Vitamin Shaklee perlu memastikan pengambilan air 3 liter sehari.

Seterusnya ibu wajib menyusukan anak mereka setiap 2-3 jam sekali. Jika bekerja maka si ibu wajib pam dan jarak sesi pam adalah antara 2-3 jam tetapi tidak boleh terlalu lama. Jika terlalu sibuk dan terdapat kekangan di pejabat untuk mengepam, si ibu perlu berusaha untuk melakukan Power Pumping pada malam hari.


Vitamin Shaklee yang paling popular untuk penyusuan ialah
ESP
Vitalea
B complex
Vitamin C
Alfalfa
Ostematrix


Set lengkap ini sangat membantu agar ibu dan anak sihat. Dengan pengambilan yang disarankan insyaALLAH membantu penghasilan susu yang lebih efisien.






Sms/whatsApp: 019-337 0831 |emel: bayuflora@gmail.com  |
ID Shaklee: 989807| fb: Anjungpesona Corner

** Semua testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi di sini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar perubatan. 
Related Posts with Thumbnails