Wednesday, July 2, 2014

Set Kecantikan Kulit & Alahan Kulit

Jerawat di badan? Oh tidak!!!!!  Kengkadang merimaskan...betul tak? walaupun x nampak tapi rasa tu membuatkan tuan badan tidak selesa...
Jika orang tanya apakah vitamin yang membantu mengatasi masalah ini ialah saya akan sarankan beberapa vitamin antibodi seperti Vitamin C Shaklee, Vitamin E Complex Shaklee, Garlic Shaklee, Nutriferon dan GLA Complex Shaklee.
Ke semua vitamin ini sangat membantu untuk kulit yang sihat. Bagi mengatasi masalah tompok hitam, biasanya sabun scrub adalah antara cara untuk menyingkirkan sel mati tersebut dari badan. Walaupun begitu pengambilan ESP Shaklee sangat membantu untuk penghasilan sel baru dalam menggantikan sel yang telah mati.
Walaupun begitu, saya tetap sarankan mereka yang ada masalah jerawat dibelakang badan menggunakan sabun mandi yang sesuai dengan kulit anda. Tidak boleh terlalu bergantung pada satu jenis sabun. Paling utama perlu ada sabun anti bakteria. Adakala ia berpunca sebab badan kita senang berpeluh maka sabun anti bakteria membantu untuk memastikan kulit kita sentiasa sihat dan seimbang.
Paling utama mandi 2-3 kali sehari sangat penting!
Supaya badan kita sihat...Berminat untuk dapatkan suplement Shaklee...


Sms/whatsApp: 019-337 0831 |
emel: bayuflora@gmail.com  |
ID Shaklee: 989807|
pages: Anjungpesona Corner
** Semua testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi di sini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar perubatan.

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails