Saturday, July 19, 2014

Raya Special Package!!

Raya dah tak lama.. Time raya ni mesti byk makanan berminyak dan berlemak kan. Jgn x tau..makanan kita ni memang punca penyakit obesiti, kolestrol, jantung dsb semakin meningkat di Malaysia.  Tapi sangat sedapkan...ermmm....rugi-rugi kalau x menjamah...dah la setahun sekali boleh jumpa hidangan yang best2....


Pakej seperti dalam gambar di atas sangat sesuai diambil di musim perayaan ni. Jangan biarkan lelemak daripada lemang, rendang, lodeh dan pelbagai lagi juadah raya itu menguasai diri anda. Hehe... Boleh nak makan, tapi kena la control juga.. Sebulan berpuasa, jaga makan. Tiba-tiba datang raya, terkam semua makanan berlemak tu... Terkezut badan kan..

Jom sayangi diri kita dengan pengambilan suplemen berkualiti.  Dah tau, xkan nak buat xtau je kan. Raya x kan nak mkn sup sayur je..hehe..apa kata ambil langkah berjaga-jaga dgn pengambilan suplemen yg disyorkan:  Fungsi setiap vitamin dlm pakej ini:

Herblax - detox usus drp toksik 
Lecithin - membakar lemak
Alfalfa - bertindak sbg fiber membuang lemak keluar dr bdn
Garlic - membantu turunkan paras kolestrol

Harga tentunya mampu milik.   Jom ....  ORDER ONLINE PAKEJ RAYA

 Bagi yang nak lagi berbudget...jom kat sini..  Set Budget Pakej Raya


Sms/whatsApp: 019-337 0831 |
emel: bayuflora@gmail.com  |
ID Shaklee: 989807|
pages: Anjungpesona Corner


** Semua testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi di sini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar perubatan.


No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails